Daily Schedule

Below is the class period schedule for the MLA/Senior High School. Students are allowed to enter the building at 7:35 am.
‚Äč

Period Time
1 (45 min) 7:45 am - 8:30 am
2 (41 min) 8:34 am - 9:15 am
3 (41 min) 9:19 am - 10:00 am
4 (41 min) 10:04 am - 10:45 am
5 (40 min) 10:49 am - 11:29 am
6 (40 min) 11:33 am - 12:13 pm
7 (40 min) 12:17 pm - 12:57 pm
8 (41 min) 1:01 pm - 1:42 pm
9 (41 min) 1:46 pm - 2:27 pm
After School   2:35 pm - 3:35 pm

 

There are 4 minutes passing time with a warning bell 1 minute before the start of the next period.